Ultra Europe

Ultra Europe 2019

Festival Ultra Europe bo tudi letos organiziran na legendarnem stadionu Poljud v Splitu. Že sedmo leto zapored bo prizorišče gostilo enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Vsi člani velike Ultra družine se strinjajo, da evropska izdaja Ultra Music Festivala presega vse ostale izvedbe, ki se dogajajo v svetovnih prestolnicah kot so Tokio, Santiago, Sao Paulo, Buenos Aires, Seul, Johannesburg in Ibiza. Kot vsako leto so bile tudi letos prve “early bird” vstopnice zelo hitro razprodane. V zadnjih treh letih je prizorišče dogajanja v treh dneh obiskalo 150.000 ljudi iz 140 držav iz celega sveta in tudi letos pričakujejo enako dober obisk.

Ime Ultra je pravi magnet za ljubitelje elektronske glasbe, lokacija pa je tako zaželena, da sedaj govorimo že o »DESTINACIJI ULTRA« in o celotedenskem dogajanju na »ULTRA WEEK«.

Pretekla leta so v Splitu nastopale največje zvezde na področju elektronske glasbe, kot so Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Example, Fedde Le Grand, Hardwell, Ingrosso, Knife Party, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, Showtek, Steve Aoki, Tiësto, W&W, The Chemical Brothers, Dash Berlin, Solomun, Jamie Jones, Steve Angello, Zedd, Apollonia, Hot since 82, Umek, Guy Gerber, Galantis, Markus Schulz Knife Party in mnogi drugi!
Wordlwide Arena, kjer kraljuje legendarni Carl Cox s prijatelji, je bila občutno večja kot leta poprej in je postregla z mojstri tehna in housa, kot so Paul Kalkbrenner, Disclosure, Paul Van Dyk, Erick Morillo, Marco Carola, Nic Fanciulli.

Vsako leto se Ultra karavana preseli še na zaključno zabavo Ultra Beach ob bazenu hotelu Amfora Grand Beach Resort na Hvaru in kasneje še na otok Vis, v trdnjavo sv. Juraja.

Letošnja izdaja obljublja še večji in obširnejši izbor, tudi za najbolj zahtevne ljubitelje elektronske glasbe. Kmalu sledi objava prvih velikih imen, ki bodo zaznamovala Ultra Europe 2019.

  • Vstopice od 99€
  • Namestitev 4x - 7x nočitev
  • Avtobusni prevoz iz Slovenije
  • Festivalski avtobus
  • Boat party
  • Pre-party v Beachville

Zakaj na Ultro s Collegiumom?

URADNA ULTRA EUROPE AGENCIJA

Že sedmo leto se lahko povalimo, da smo ekskluzivna agencija Ultra Europe za Slovenijo, kar pomeni, da pri nas ponujamo najboljše pogoje.

ULTRA EUROPE JE NAJBOLJŠI ELEKTRONSKI FESTIVAL V REGIJI

Dih jemajoča produkcija in najboljši svetovni DJ-I strnjeni v 3 dni dogajanja sta razloga, da lahko zatrdimo, da je Ultra Europe no.1

POLETNE POČITNICE & GLASBENI FESTIVAL

Sonce, morje, prijatelji in Ultra Europe. Obisk Splita so istočasno tudi Najboljše poletne počitnice. Boat, beach, after.....party.

SVETOVNI DOGODEK

Rezultati anket kažejo, da je Ultranautom ena od najbolj fascinantnih zadev, da pridejo na festival ljudje iz celotnega sveta. V letu 2018 so obiskovalci prihajali kar iz 139 različnih držav. Pripravite slovensko zastavo, prihajamo.

Program Ultra Europe 2019

DAN1
BEACHVILLE PRE-PARTY

Odhod party busa iz Slovenije in prihod v mesto zabave - Split. Žurerji nastanjeni v samem centru mesta opravijo check in medtem, ko ostali nadaljujejo pot do Beachvilla (uradni camp Ultra Europe). Zvečer veliki PRE-PARTY v Beachvillu z DJ-em presenečanja. Odličen uvod v nepozaben vikend!

DAN2
BOAT PARTY in ULTRA EUROPE 1.DAN

Nisi bil na Ultra Europe, če ne doživiš BOAT PARTY. Priporočamo, da to opravite še dokler imate dovolj energije. Zvečer priprave in prvi dan festivala. Zabava do jutra.

DAN3
PLAŽA in Ultra Europe 2.dan

Čez dan priporočamo obisk ene izmed plaž in nabiranje energije za zvečer. Vsi potniki v Beachvillu bodo imeli čez dan boat športno zabavni program. Zvečer ponovite vajo od prejšnjega dne, samo bolj veselo.

DAN4
HVAR in Ultra Europe 3.dan

V primeru, da želite obiskati otok HVAR je nedlja idealen dan. Naša ekipa vam bo pomagala pri organizaciji izleta. Ostalim priporočamo raziskovanje Splita in počitek, saj nas čaka zadnja noč festivala. Danes na polno.

DAN5
Odhod domov!

Vožnja nazaj v Slovenijo.