Ultra Europe

že od €299

Ultra Europe 2020

Festival Ultra Europe je tip pred zdajci v letu 2019 menjala svojo lokacijo in se iz legendarnega Poljuda preselila na Park Mladeži. Obiskovalci so bili nad novo lokacijo navdušeni, kar pomeni, da bo tudi v letu 2020 domovanje festivala stadion Park Mladeži. Že osmo leto zapored bo Split gostil enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Vsi člani velike Ultra družine se strinjajo, da evropska izdaja Ultra Music Festivala presega vse ostale izvedbe, ki se dogajajo v svetovnih prestolnicah kot so Tokio, Santiago, Sao Paulo, Buenos Aires, Seul, Johannesburg in Ibiza. V letu 2019 so na Ultra Europe proslavili 1.000.0000 gostov (v zadnjih 7 letih) iz 140 držav iz celega sveta, v 2020 pa ponovno pričakujejo enako rekorden obisk.

Ime Ultra je pravi magnet za ljubitelje elektronske glasbe, lokacija pa je tako zaželena, da sedaj govorimo že o »DESTINACIJI ULTRA« in o celotedenskem dogajanju na »ULTRA WEEK«.

Pretekla leta so v Splitu nastopale največje zvezde na področju elektronske glasbe, kot so Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Example, Fedde Le Grand, Hardwell, Ingrosso, Knife Party, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, Showtek, Steve Aoki, Tiësto, W&W, The Chemical Brothers, Dash Berlin, Solomun, Jamie Jones, Steve Angello, Zedd, Apollonia, Hot since 82, Umek, Guy Gerber, Galantis, Markus Schulz Knife Party in mnogi drugi!

Resistance arena, kjer kraljuje legendarni Carl Cox s prijatelji, je bila občutno večja kot leta poprej in je postregla z mojstri tehna in housa. Samo vprašanje časa je kdaj bo Cox prevzel glavni oder.

Vsako leto se Ultra karavana preseli še na Reggata party na otoku Braču, dnevno zabavo Ultra Beach ob bazenu hotelu Amfora Grand Beach Resort na Hvaru, Resistance closing na Paklenih otokih in kasneje še na otok Vis, v trdnjavo sv. Fort George. Kmalu sledi objava prvih velikih imen, ki bodo zaznamovala Ultra Europe 2020.

 • Vstopice od 99€
 • Namestitev 4x - 7x nočitev
 • Avtobusni prevoz iz Slovenije
 • Festivalski avtobus
 • Boat party
 • Pre-party v Beachville

Zakaj na Ultro s Collegiumom?

URADNA ULTRA EUROPE AGENCIJA

Že sedmo leto se lahko povalimo, da smo ekskluzivna agencija Ultra Europe za Slovenijo, kar pomeni, da pri nas ponujamo najboljše pogoje.

ULTRA EUROPE JE NAJBOLJŠI ELEKTRONSKI FESTIVAL V REGIJI

Dih jemajoča produkcija in najboljši svetovni DJ-I strnjeni v 3 dni dogajanja sta razloga, da lahko zatrdimo, da je Ultra Europe no.1

POLETNE POČITNICE & GLASBENI FESTIVAL

Sonce, morje, prijatelji in Ultra Europe. Obisk Splita so istočasno tudi Najboljše poletne počitnice. Boat, beach, after.....party.

SVETOVNI DOGODEK

Rezultati anket kažejo, da je Ultranautom ena od najbolj fascinantnih zadev, da pridejo na festival ljudje iz celotnega sveta. V letu 2018 so obiskovalci prihajali kar iz 139 različnih držav. Pripravite slovensko zastavo, prihajamo.

Program Ultra Europe 2020

DAN 1
BEACHVILLE PRE-PARTY

Odhod party busa iz Slovenije in prihod v mesto zabave - Split. Žurerji nastanjeni v samem centru mesta opravijo check in medtem, ko ostali nadaljujejo pot do Beachvilla (uradni camp Ultra Europe). Zvečer veliki PRE-PARTY v Beachvillu z DJ-em presenečanja. Odličen uvod v nepozaben vikend!

DAN 2
PLAŽA in ULTRA EUROPE 1. DAN

Čez dan se bomo sprehodili po ulicah Splita in se potihoma že pripravili na prvi večer festivala. Žur do jutranjih ur.

DAN 3
BOAT PARTY in ULTRA EUROPE 2. DAN

Nisi bil na Ultri, če ne doživiš BOAT PARTY-ja. Večer? Z nekaj update-i ponovimo prejšnji večer ;)

DAN 4
THE GAME OF THRONES in ULTRA EUROPE 3. DAN

V zgodnjem popoldnevu se bomo odpravili na pravo The Games of Thrones turo, zvečer nas pa čaka še zadnja noč Ultre Europe 2020.

DAN 5
Odhod domov!

Vožnja nazaj v Slovenijo.

PAKET Z MONDIALOM NA ULTRA EUROPE

Split, Hrvaška
Cena na osebo 299
Rezerviraj

Termin:    09.07. – 13.07.2020

 • Namestitev v apartmajih (4 do 8 posteljne sobe)
 • Ultra Europe karta za vse tri dni (10.,11. & 12.7.)
 • Avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Split – Ljubljana
 • Shuttle bus na območju Ultra Europe
 • Spremljanje CMT predstavnika
Kaj vključuje?

Drage potnice in potniki, dragi prijatelji, spoštovani starši.

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. To so izjemno zahtevni in nepredvidljivi časi na globalni ravni. Naše skupno poslanstvo je v prvi vrsti medsebojna podpora, izmenjava pozitivnih misli in besed ter veselje ob misli na svetlo prihodnost, ki nas bo še naprej povezovala.

Naša ekipa v omejeni zasedbi se iz dneva v dan trudi, da vas čim prej in bolj konkretno obvesti o nadaljnjih ukrepih. Priprave na Mondialove maturantske izlete še vedno potekajo; skupaj z lokalnimi partnerji se iz dneva v dan trudimo, da bi ustvarili še eno neverjetno zgodbo. Vsi svoje delo opravljamo z veliko mero odgovornosti in pozitivne energije, hkrati pa tudi z določeno mero negotovosti saj nihče ne ve, kako bo videti svet čez nekaj mesecev. V pripravah dosledno upoštevamo navodila pristojnih organov in institucij. V skladu z navodili slednjih vam bomo odločitev o načinu izvedbe naših potovanj v aprilu in maju sporočili dne 7.4.2020, ko se izteče obdobje trenutno odrejene karantene in bodo znana nadaljnja navodila in ukrepi. Varnost, dobro počutje in zdravje naših potnikov in ekipe je vselej naša prednostna naloga. Storili bomo vse, da se vaše potovalno doživetje zgodi.

Za vse informacije smo vam na voljo preko e-pošte na info@mondialtravel.si. Vseh odgovorov žal v tem trenutku tudi mi ne vemo, zato še enkrat prosimo za nekaj potrpežljivosti. Strpna komunikacija tudi nam veliko pomeni in iskreno smo hvaležni vsem, ki nas v teh trenutkih podpirate. Turizem smo ljudje.

Svet se ni dokončno ustavil in veselimo se novih skupnih potovalnih doživetij. Do normalizacije razmer vas vse skupaj še enkrat prosimo, da se držite navodil pristojnih organov in ostanete doma, si skrbno umivate roke in se držite navodil varnostne razdalje. Iskreno upamo, da bo to dovolj, da bomo tudi letos lahko skupaj uživali v poletju polnemu glasbe, zabave, potovanj, športa in neskončnih prijateljstev.

Skupaj nam bo uspelo.

#stayhome #ostanidoma

Vaši Mondialovci