Najlepše potovanje v tvojem življenju!

Ti in tvoji prijatelji.

Svobodni kot ptice.

Tvoja zgodba, tvoji spomini.

Taste the real fun!

Maturantska doživetja!

Ti, tvoji prijatelji in najlepši teden vaše mladosti!

Lloret de Mar ŠPANIJA
Preberi več
Otok Krf GRČIJA
Preberi več
Celinska Grčija s Krfom GRČIJA
Preberi več
Otok Zakynthos GRČIJA
Preberi več
Budva ČRNA GORA
Preberi več

Zakaj izbrati Mondial?

Baje najbolj kul agencija za mlade!
Preberi več

Collegium Mondial Events

Izleti, festivali, dogodki in potovanja našega "starejšega brata" Collegium.

že od 299
Ultra Europe Hrvaška, 9. - 13. July 2020
Preberi več
Novo leto
Preberi več
Ritem Mladosti
Preberi več
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Naši partnerji / sponzorji

Želiš potovati še ceneje?

Drage potnice in potniki, dragi prijatelji, spoštovani starši.

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. To so izjemno zahtevni in nepredvidljivi časi na globalni ravni. Naše skupno poslanstvo je v prvi vrsti medsebojna podpora, izmenjava pozitivnih misli in besed ter veselje ob misli na svetlo prihodnost, ki nas bo še naprej povezovala.

Naša ekipa v omejeni zasedbi se iz dneva v dan trudi, da vas čim prej in bolj konkretno obvesti o nadaljnjih ukrepih. Priprave na Mondialove maturantske izlete še vedno potekajo; skupaj z lokalnimi partnerji se iz dneva v dan trudimo, da bi ustvarili še eno neverjetno zgodbo. Vsi svoje delo opravljamo z veliko mero odgovornosti in pozitivne energije, hkrati pa tudi z določeno mero negotovosti saj nihče ne ve, kako bo videti svet čez nekaj mesecev. V pripravah dosledno upoštevamo navodila pristojnih organov in institucij. V skladu z navodili slednjih vam bomo odločitev o načinu izvedbe naših potovanj v aprilu in maju sporočili dne 7.4.2020, ko se izteče obdobje trenutno odrejene karantene in bodo znana nadaljnja navodila in ukrepi. Varnost, dobro počutje in zdravje naših potnikov in ekipe je vselej naša prednostna naloga. Storili bomo vse, da se vaše potovalno doživetje zgodi.

Za vse informacije smo vam na voljo preko e-pošte na info@mondialtravel.si. Vseh odgovorov žal v tem trenutku tudi mi ne vemo, zato še enkrat prosimo za nekaj potrpežljivosti. Strpna komunikacija tudi nam veliko pomeni in iskreno smo hvaležni vsem, ki nas v teh trenutkih podpirate. Turizem smo ljudje.

Svet se ni dokončno ustavil in veselimo se novih skupnih potovalnih doživetij. Do normalizacije razmer vas vse skupaj še enkrat prosimo, da se držite navodil pristojnih organov in ostanete doma, si skrbno umivate roke in se držite navodil varnostne razdalje. Iskreno upamo, da bo to dovolj, da bomo tudi letos lahko skupaj uživali v poletju polnemu glasbe, zabave, potovanj, športa in neskončnih prijateljstev.

Skupaj nam bo uspelo.

#stayhome #ostanidoma

Vaši Mondialovci