Baje najbolj kul agencija za mlade!

20 LET ČUSTEV

Izkušnje in tradicija, dogodivščine in nore zgodbe, ki gredo od ust do ust. Začeli smo z drobno skupinico na majhnem grškem otoku, danes pa smo po vsej Evropi in smo najbrž največji organizator potovanj in dogodkov za mlade. Z nami vsako leto sanja preko 5.000 slovenskih maturantov, na dogodkih in drugih naših potovanjih po Evropi pa se zbere preko 100.000 mladih. Kaj torej čakate – pridružite se tej nori družbi norih sanjačev, ki potujejo z vami in s srcem.

Ocena 9.5

Nikoli nismo spali na lovorikah in zahvaljujoč odzivom in nasvetom naših strank, smo se vsako leto izboljševali. Nikoli nismo zadovoljni in stremimo k vse bolj in bolj nepozabnim doživetjem. Danes smo najljubša potovalna agencija mladim v Sloveniji. Ne bomo zadovoljni, dokler ne dosežemo ocene 10.

PREKO 200.000 POTNIKOV

Zaupali so nam ter in živeli in doživeli najlepše potovanje v svojem življenju. Skupaj smo osvojili vsak vogal, od temnih ulic stare Barcelone do zlatih plaž v Grčiji poleti. Napisali smo ogromno lepih poglavij, a naša knjiga še ni končana. Praznih je še mnogo strani, ki čakajo, da jih napišemo skupaj!

ČIST HUDA EKIPA

Vedno nasmejani, polni energije in pripravljeni, da pomagajo. Člani Mondialove družine skrbimo, da bo vaš maturantski izlet za vedno ostal v najlepših kotičkih vašega spomina. Čeprav kakšen dan preživimo tudi v pisarni, nas večinoma srečaš na ulici, ob kavi ali pa na dobrem žuru pozno v noč. Smo takšni kot vi, vaši vrstniki, prijatelji.