Tematske zabave

Vsi v rdečem? Vsi v belem? Zakaj neki? Razlogov je neskončno … Zagotovo pa sta ta enakost in občutek pripadnosti dobra »ice-breakerja« in pripomoreta k temu, da se maturanti, ki se med seboj ne poznate hitreje povežete. Pa vendar – zakaj tematske zabave? Jaz pravim – zakaj pa ne? Maturantski izlet se zgodi enkrat v življenju in v domačem kraju najbrž nikoli ne boste plesali do jutra s tisoč in več mladimi oblečenimi v rdeče in srčki okrog vratu … Ali pa v soju mesečine in svetlobe bakel ob romantični glasbi na plaži zrli v nebo; skupaj s svojimi prijatelji ali svojo simpatijo, ob tem pa prebirali stotere napise na vaših majčkah, ki ste jih »zbrali« tekom večera. Zato torej. Zato, ker tako ne bo več nikoli. Zato, ker lahko. Zato, ker gre za vaš maturantski izlet!

Red Love Party.

Prvega ne pozabiš nikoli. Rdeč, originalen, brutalen. Dekleta, na prvem maturantskem večeru lahko pretiravate z rdečo šminko – vas ne bo nihče gledal postrani. Če boste enako storile kak drug večer – mogoče 🙂 Poleg maturantov obarvanih v rdeče, pa v rdečo barvo obarvamo tudi diskoteko. Rdeči transparenti, rdeči baloni, rdeče lučke.. Morje rdeče barve in množica maturantov na svojem prvem večeru daleč stran od skrbi in realnosti. Si predstavljate? Ja, love is in the air…:)

Španski večer s pokušino sangrije ali Grški večer s pokušino grškega vina sta večera, ki ju izkoristimo za elegantne obleke. Lokalna kulinarika, glasba in ples v celoti prevzameta telo in kmalu se počutite kot pravi lokalci. Večerne toalete, uglajene srajce in visoke pete … vse to pa je prava paša za oči in balzam za vašo dušo; na ta večer občutek glamurja in prestiža ne izostane. Kot se spodobi, ga zaključimo v eni izmed najbolj elitnih diskotek na destinaciji. 

V kolikor bo imel kdo od fantov težavo z pripravo grške toge iz domače rjuhe – prosite za pomoč svoje sošolke. Prav fantje so po navadi tisti, ki jim zmanjka časa in idej za pripravo le-te, dekleta pa v tem preprosto blestijo. Iz navadne rjuhe kreirajo toge, ki zgledajo kot prave obleke. Še oljčni venec za lase in pripravljeni smo na vstop svet grške antike in druženje z bogovi grške zabave in plesa! 

Toga Party.

Si predstavljate občutek ko se skupina stotih, dvestotih ali petstotih maturantov sprehaja po ulici do diskoteke. Vsi so oblečeni v bele majice in že od daleč se slišijo vzkliki: »Mi Slovenci, Mi Slovenci«? 🙂 Ja, na španskih in grških ulicah so tega vajeni. Predvsem pa maturantje vedno znova pritegnejo pozornost z svojimi »uniformami« – zato ni nič nenavadnega, ko turisti iz Nemčije ali Anglije hitijo k slikanju z vami – maturanti. Naj jim bo 🙂

Zadnji žur maturantskega izleta je vselej nekaj posebnega. Čustva. Romantika. Ljubezen. Zaključuje se eden najbolj nepozabnih tednov v vašem življenju in s tem obdobje brezskrbne mladosti. Skozi celoten večer na majice svojih kolegov in simpatij prenašaš sporočila, in se spominjaš nepozabnih trenutkov, ki so se zgodili tekom preteklega tednu. Majica z Grafik partyja bo zagotovo eden izmed lepših spominov z maturnantskega izleta. Nasvet vsem maturantom – majice z grafik partyja ne operi! 🙂  Pusti jo, da se za kakšen dan prezrači… 🙂 Potem pa jo spravi na prav posebno mesto. Ko jo boš čez eno, pet … deset let ponovno pogledal, se ti bo na obrazu narisal nasmeh. To ti zagotavljamo. 

Lara B.