Varno zakorakaj v svet maturantskih doživetij!

Varnost je naša prioriteta

V potovalni agenciji Mondial Travel se zavedamo, da je varnost dijakov na prvem mestu. Zavezani smo k skrbnemu načrtovanju in izvajanju potovanj, ki zagotavljajo visoke standarde varnosti. Z dijaki na destinacijo potuje ekipa vodnikov, animatorjev, spremljevalna ekipa nujne prve pomoči, ekipa snemalcev in fotografov ter ekipa, ki skrbi za snemanje in objavljanje vsebin na družbenih omrežjih.

Usposobljena spremljevalna ekipa

Celotna ekipa se več mesecev temeljto pripravlja in udeležuje usposabljanj ter predhodnih izobraževanj, kjer se seznanijo z vsemi pomembnimi informacijiami glede kulturnih razlik in dela na destinaciji. Na destinacijo z dijaki potujejo kvalificirani vodniki.

Sodelovanje s preverjenimi partnerji

Sodelujemo le s preverjenimi in zaupanja vrednimi partnerji. Skrbno izbiramo prevoznike, nastanitvene ustanove in lokalne vodnike, da zagotovimo visoko kakovost storitev. Naše dolgoletno sodelovanje z zanesljivimi partnerji nam omogoča, da nudimo varno in udobno potovanje z odlično organizacijo vseh logističnih vidikov.

Izkušnja za vsakega

Naša agencija se trudi zagotoviti uravnoteženo mešanico zabave, izobraževanja, raziskovanja in druženja, ki popolnoma ustreza potrebam mladih potnikov. Razumemo, da so starostne skupine, interesi in potrebe vsakega potnika edinstveni, zato naši programi temu prilagajajo. Ne glede na to, ali se želite potopiti v kulturno dediščino, raziskovati naravne lepote ali preprosto uživati v sproščenem druženju s prijatelji, vam bomo zagotovili nepozabno izkušnjo.

Vedno tukaj za vas!

Pri nas je zagotovljena 24/7 podpora za potnike in njihove starše. Razumemo, da se lahko med potovanjem pojavijo vprašanja, težave ali nujne situacije, zato smo vedno dosegljivi in pripravljeni pomagati. Naša agencija si prizadeva zagotoviti hitre odzive na vsa vaša vprašanja, ne glede na to, ali gre za informacije o potovanju, spremembe v načrtih ali kakršno koli drugo pomembno vprašanjem da zagotovimo pomoč in rešitve v primeru kakršnih koli težav, tako pred, med kot po potovanju.