Od nas. Za vas.

Naslov Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, Slovenia
Delovni čas poslovalnice: Od ponedeljka do petka: 10:00 – 16:00
Sobota, nedelja in prazniki: ZAPRTO
Matična številka::
1719041
Davčna številka::
SI35600861 (davčni zavezanec)
Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje oz. posredovanja turističnih potovanj:
443 (velja za nedoločen čas)
Licenca za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih potovanj:
442 (velja za nedoločen čas)

Imate vprašanje?

Za velikimi potovanji in dogodki stojijo veliki ljudje. Želimo, da nas poznate in prepoznate, zato našim dekletom in fantom – ekipi Mondial Travel, ki vam bo na voljo preko e-maila, telefona ali WhatsAppa dajemo obraz. Dosegljivi smo od ponedeljka do petka med 10.00 in 17.00. Za vikend tudi mi žuramo, zato bomo na vaša “vikend” vprašanja z veseljem odgovorili v začetku tedna. Se vidimo!

Drage potnice in potniki, dragi prijatelji, spoštovani starši.

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. To so izjemno zahtevni in nepredvidljivi časi na globalni ravni. Naše skupno poslanstvo je v prvi vrsti medsebojna podpora, izmenjava pozitivnih misli in besed ter veselje ob misli na svetlo prihodnost, ki nas bo še naprej povezovala.

Naša ekipa v omejeni zasedbi se iz dneva v dan trudi, da vas čim prej in bolj konkretno obvesti o nadaljnjih ukrepih. Priprave na Mondialove maturantske izlete še vedno potekajo; skupaj z lokalnimi partnerji se iz dneva v dan trudimo, da bi ustvarili še eno neverjetno zgodbo. Vsi svoje delo opravljamo z veliko mero odgovornosti in pozitivne energije, hkrati pa tudi z določeno mero negotovosti saj nihče ne ve, kako bo videti svet čez nekaj mesecev. V pripravah dosledno upoštevamo navodila pristojnih organov in institucij. V skladu z navodili slednjih vam bomo odločitev o načinu izvedbe naših potovanj v aprilu in maju sporočili dne 7.4.2020, ko se izteče obdobje trenutno odrejene karantene in bodo znana nadaljnja navodila in ukrepi. Varnost, dobro počutje in zdravje naših potnikov in ekipe je vselej naša prednostna naloga. Storili bomo vse, da se vaše potovalno doživetje zgodi.

Za vse informacije smo vam na voljo preko e-pošte na info@mondialtravel.si. Vseh odgovorov žal v tem trenutku tudi mi ne vemo, zato še enkrat prosimo za nekaj potrpežljivosti. Strpna komunikacija tudi nam veliko pomeni in iskreno smo hvaležni vsem, ki nas v teh trenutkih podpirate. Turizem smo ljudje.

Svet se ni dokončno ustavil in veselimo se novih skupnih potovalnih doživetij. Do normalizacije razmer vas vse skupaj še enkrat prosimo, da se držite navodil pristojnih organov in ostanete doma, si skrbno umivate roke in se držite navodil varnostne razdalje. Iskreno upamo, da bo to dovolj, da bomo tudi letos lahko skupaj uživali v poletju polnemu glasbe, zabave, potovanj, športa in neskončnih prijateljstev.

Skupaj nam bo uspelo.

#stayhome #ostanidoma

Vaši Mondialovci