ODRAŠČAJTE TAKO, DA VAM NE BO TREBA NIKOLI ODRASTI.

»Prijatelj je oseba, s katero si upaš biti tak, kakršen si.« (Pam Wright)

Vsako obdobje prinese nekaj novega, nekaj, na kar nismo pripravljeni, nekaj, za kar smo premajhni. Vsako novo obdobje je težko in še težje bi bilo, če nebi imeli prijateljev, tistih, ki nas spremljajo na vsakem koraku in, ki ne želimo izpustiti iz svojega življenja, ne glede na odločitve, ki jih sprejemamo. Z vsakim novim obdobjem se konča staro. Že znano … in polno lepih spominov.

Mi se tega zavedamo. Zato rastemo z vami, s tabo in s tvojimi prijatelji. Ne glede na izbiro fakultete, ne glede na izbiro mesta študija in ne glede na naslednjo državo šolanja, mi ostajamo z vami. Tako kot tvoj najboljši prijatelj želimo ohranjati stik s tvojim nasmeškom, vzklikom veselja in radostjo. Skupaj želimo ustvarjati trenutke, ki nas bodo spremljali vse življenje in skupaj kreirati spomine neskončnosti.

Vsak od nas je ubral svojo smer, svoj način ustvarjanja in svoje preživljanje prostega časa. Vsem pa ostane nekaj skupnega. Vsi si želimo le najboljše zase in svoje prijatelje. Čas, ki ga preživimo skupaj, želimo izkoristiti na najboljši način, na način, kjer se bomo posvetili drug drugemu in brez sramu bili takšni kakršni smo. Nekateri smo športniki, drugi žurerji, tretji občudujemo Evropo, četrti svet. Neglede na to kaj ste, kaj so vaše prioritete in k čemu strmite, želimo da vam ponudimo največ. Želimo, da vam pomagamo ohranjati prijatelje, skupne trenutke in ustvarjati nove spomine.
Collegium je starejši brat Mondiala, ki odpira neskončno možnosti za druženje. Collegium ponuja neskončno možnosti, da pokažeš kdo si, da brez sramu žuraš, športaš, potuješ. Skupaj ustvarjamo in ohranjamo prijateljstvo.

Skupaj praznujemo najdaljšo noč v letu. Noč, ki želimo preživeti z najboljšimi prijatelji, noč, ko si zaželimo objem bližnjih. Novo leto je več kot le pokop starega, je praznovanje dosedanjega vztrajanja, je rojstvo novega in zaobljuba želenega. Na Collegiumu vemo, da so nova leta nekaj posebnega, zato vam naše prijateljstvo ponuja največji novoletni objem v čudovitih prestolnicah Evrope. Beograd, Bratislava, Budimpešta, Berlin so le nekatere, ki vam pričarajo občutek doma nekje drugje.

Winter is coming … in ko ti zima zadane KnockOut, veš, da si na pravi poti. KnockOut je več kot le smučanje, je več kot doool- hop; KnockOut je smučanje, druženje in žuranje v enem. Skupaj se lahko vsi prijatelji naučimo 3. zavoj- zavoj k …in izpilimo novo tehniko. Zimska šola v naravi je bila ogrevanje za študentsko rajanje na snegu – KnockOut SkiOpening & Closing.

Noro, brutalno, orgazmično se le nekatere besede, ki opisujejo dogajanje na Spring Breaku. 1. maj, praznik dela, ga mi proslavljamo kot praznik leta. Nepozabni line-up in bombastična destinacija. Bodite originalni in unikatni. Spring Break.

Prihajamo iz večnosti – potujemo v neskončnost. Tako kot Student Island. Nadgradnja absolventskega izleta – najboljši približek Raja. Krona najlepšemu in nepozabnemu obdobju – študentskemu življenju. Popolnost peščenih plaž, objem turkiznega morja, poezija zibelke demokracije. Zakynthos – otok zabave, raj na zemlji.

Še preden se torej odpravite na pot – poskrbite za dobro družbo. Za prijatelje. Obdajte se s tistimi, ki vam pomenijo največ. S tistimi s katerimi odraščate. Collegium bo poskrbel za to, da vam ne bo potrebno odrasti. Vsaj zaenkrat.

Matic G.

ODRAŠČAJTE TAKO, DA VAM NE BO TREBA NIKOLI ODRASTI.