Kdo smo – Družina Mondial Travel

Ideja o načinu potovanja, ki bo združeval mlade posameznike in skupine, ki si želijo na živahen način spoznavati svet, se je rodila leta 1996. Do danes se je ta, takrat majhna ideja, pretvorila v največjo turistično agencijo za mlade v Sloveniji. Le-ta v zadnjih letih vselej povezuje skupnost več kot 5.000 maturantov in njihovih staršev, ki nam z izbiro naših potovalnih doživetij izkažejo zaupanje.  Že od samega začetka si želimo raven zavedanja o potovanju, glasbi in druženju kot najboljših oblikah neformalnega izobraževanja dvigniti na višji nivo. 

Skupaj s širšo ekipo maturantskih “sanjačev” iz vseh koncev Slovenije skušamo mladim ustvariti tisto, kar je nekoč “prešejkalo” in “odzemljilo” tudi nas. Enkraten in nepozaben maturantski izlet.

Z našimi izleti in ekskurzijami nam to uspeva. Le-ti so namreč več kot le potovanje. So doživljajsko polna potovalna doživetja na nekaterih najlepših in najbolj pristnih destinacijah v Evropi in po svetu. So tisto, kar mlade združi in poveže v izkušnji, ki traja dlje od potovanja samega. V izkušnji, ki v njih ohranja mladost tudi ko že dodobra zakorakajo v »svet odraslih«. 

Kot agencija si želimo tudi naprej globalno razvijati in ponujati kreativne in trendovske produkte za mlade v širši regiji; pri tem pa se zavedamo vloge tako naših mladih ustvarjalcev, lokalnih partnerjev pa družbe in okolja nasploh; kot tudi vloge vseh naših potnikov in njihov staršev, čigar podpora in odziv nam pomenita ogromno. Zato na našo organizacijo ne gledamo kot na agencijo; temveč kot na veliko družino, ki se s skupnimi močmi razvija, napreduje in še naprej ustvarja tisto, kar iz mladih izvablja smeh in dobro voljo, hkrati pa vanja »vsaja« pozitivne vrednote naše družbe in okolja. 

Mondial Family.

Ožjo ekipo našega maturantskega oddelka tvorimo mladi ustvarjalci, ki smo na nek način “večni maturanti”. Posamezniki, ki smo skozi potovalna doživetja agencije doživeli tisto, kar nas še vedno žene naprej – k izpopolnjevanju preverjenih potovalnih praks, optimizaciji in nadgradnji destinacijskega izkustva ter vpeljevanju novih in inovativnih idej na področju mladinskega turizma v naše izlete. Skupaj s širšo ekipo maturantskih “sanjačev” iz vseh koncev Slovenije skušamo mladim ustvariti tisto, kar je nekoč “prešejkalo” in “odzemljilo” tudi nas. Enkraten in nepozaben maturantski izlet.